Amerikaanse Gamer In Tranen Na Inval Door Politie

Volgens Piggy moet je niet aanvallen met de rode lijnen met GOWIWI omdat zij dan de rode lijnen volgen. De Galaxy S3 Mini Value Edition voert een upgrade sinds voor de processor, waardoor de smartphone sneller in gebruik is. In plaats van de 1GHz dualcore-processor draait deze voortaan met een kloksnelheid van één, 2GHz, maar verder is het toestel grotendeels identiek: een 4 inch-scherm bij een resolutie van 800 bij 480 pixels, 5 megapixel-camera en 8GB bij opslagruimte. Het toestel draait vanuit de doos ongetwijfeld op een nieuwere Android-versie: Android 4. 2 Jelly Bean. De Galaxy S3 Mini draait op Android 4. 1 Jelly Bean en heeft vooralsnog genkele update gekregen naar een nieuwere Android-versie.

De Galaxy S4 is voorzien van dezelfde 4, 99 inch full-hd-scherm met een resolutie met 1920 bij 1080 pixels, een 13 megapixelcamera en een Qualcomm Snapdragon 600 quadcore-processor die op beslist werkende Clash of Clans hack kloksnelheid van 1, 9Ghz draait. Het toestel beschikt verder over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte, een accu van 2600 mAh en Android 4. 2 (Jelly Bean).

De Galaxy S4, de succesvolle vlaggenschip van Samsung, is na zes kalendermaanden meer dan 40 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat blijkt uit cijfers die door SamMobile zijn gepubliceerd. De voorbij maanden is de verkoop van de Galaxy S4 wél gedaald, maar doorheen de release zijn daar gemiddeld per maand zo’n 6, 6 miljoen consumenten een Galaxy S4’s aangeschaft. De Galaxy S4 verkoop zorgt voor een grote glimlach bij Samsung, want het overtreft de mijlpalen die door zijn voorganger, de Galaxy S3, zijn behaald.

De Galaxy S5 is wanneer gezegd stof- en waterdicht, beschikt over een (enkele) 16-megapixel-camera, een hartslagmeter buiten de led-flitser en dezelfde vingerafdrukscanner die is geïmplementeerd in de homeknop. De camera stelt sneller scherp dan voorheen, heeft een vlotte hdr-functie en de mogelijkheid om in 4K te filmen. Interessanter is de hartslagmeter die werkt in combinatie met de S Health-app van Samsung. Door er je vinger op te houden, worden je hartslag gemeten. Boven S Health kun je (sport) activiteiten bijhouden plus deze in een categorie dagboek raadplegen.

De Galaxy S5 is in combinatie met verscheidene abonnementen bij vrijwel ieder Nederlandse providers beschikbaar. Beslist abonnement met een kosteloos Galaxy S5 kost boven eerste instantie tussen de 40 en 70 euro. Hierbij sluit je afhankelijk van de provider dezelfde 4G-abonnement af met beslist behoorlijke bel- en databundel. Hoe uitgebreider het abonnement, des te lager de bijbetaling voor het toestel. Houd er wel rekening mee dat als je veel internet via 4G, een databundel van 1GB eigenlijk onvoldoende ben. Kies liever voor 2GB of meer, zodat jou niet al halverwege de maand je bundel hebt verbruikt.

De Galaxy S5 is voorzien van een 5, 1 inch-scherm (1080p) deze dankzij de super amoled-technologie goed afleesbaar is bij direct zonlicht. Verder ben er een 16 megapixel-camera en 2, 5GHz quadcore-processor aan boord. De hardware is supersnel, waardoor je video’s in 4K kunt schieten. Deze speel je vervolgens gemakkelijk af met een televisie die 4K ondersteunt. De S5 beschikt verder over 2GB aan werkgeheugen en een flinke 2800 mAh-accu. Hij bezit een lange accuduur plus laat je nooit wachten. Alle features op dezelfde rijtje:

Advertisements